Netwerkevent 'Slimmer woon-werkverkeer en hybride werken'

Corona-
maatregelen

Corona is nog steeds een realiteit. Samen houden we het veilig. Respecteer de algemene coronaregels (mondmaskers, handhygiëne en afstand) en volg waar nodig de specifieke regels die aangeduid zijn.

Meer informatie
← Terug naar programma

Ontdek onze congreslocaties

In het kader van Antwerpen Shift en de Week van de Mobiliteit organiseert Slim naar Antwerpen op 16 september 2021 het netwerkevent 'Slimmer woon-werkverkeer en hybride werken' voor bedrijven en organisaties. Het event gaat door in de innovatieve hub The Beacon in Antwerpen, van 16 tot 18.05 uur, met aansluitend een netwerkmoment.

Met ‘Slimmer woon-werkverkeer en hybride werken’ wil Slim naar Antwerpen inspelen op het huidige klimaat. Drie gastsprekers geven een toelichting over dit onderwerp en zullen vervolgens tijdens een panelgesprek vragen van het publiek beantwoorden. Nadien volgt een netwerkmoment met een hapje en een drankje. Een 40-tal mobiliteitsaanbieders zullen klaarstaan om hun diensten en producten aan je voor te stellen.

Het netwerkevent richt zich naar HR-verantwoordelijken en mobiliteitscoördinatoren, maar is ook interessant voor leden van het management die zich toeleggen op HR en mobiliteit.

Inschrijven is verplicht om deel te nemen. Het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij.

Meer info vind je op de website van Slim naar Antwerpen.

Voor elk wat wils

© Joris Casaer

Jonge gezinnen

Op zoek naar informatie over slimme vervoersmiddelen voor groot en klein? Gecombineerd met pret en actie voor het hele gezin? Zoek dan naar de activiteiten voor jonge gezinnen.

Bekijk activiteiten
© Noortje Palmers

Studenten

Ben je eerstejaars of loop je al een tijdje rond in Antwerpen? Ontdek hoe jij je nog vlotter kan verplaatsen van de campus naar je kot naar je studentenjob naar je stamcafé. Pik onderweg een quiz of een sportieve uitdaging mee.

Bekijk activiteiten
© Frederik Beyens

Genieters

Jij wil vooral van de Antwerpen genieten en daarbij vlot van a naar b geraken. Ontdek de stad en jouw ideale mobiliteit, de activiteiten voor genieters zijn jou op het lijf geschreven.

Bekijk activiteiten
© Frederik Beyens

Actievelingen

De activiteiten voor actievelingen bieden je zowel inspiratie voor je professionele als je privé-verplaatsingen. Zin in een uitdaging of een leuke ervaring met je vrienden? Ook dat staat op het programma.

Bekijk activiteiten
Top