← Terug naar programma

DeWaterbus

Rad van DeWaterbus

DeWaterbus brengt je over de Schelde van Hemiksem naar het stadscentrum en dan naar de haven. Win een 10-rittenkaart voor het meest luxueuze vervoersmiddel in Antwerpen.

Adres

MAS

Datum

19/09

Timing

11:00 - 17:00

Coronaproof editie

Ontdek Antwerpen Shift op een veilige manier. Respecteer de maatregelen en reserveer waar nodig je plekje voor activiteiten.

Meer informatie

Voor elk wat wils

© Joris Casaer

Jonge gezinnen

Op zoek naar informatie over slimme vervoersmiddelen voor groot en klein? Gecombineerd met pret en actie voor het hele gezin? Zoek dan naar de activiteiten voor jonge gezinnen.

Bekijk activiteiten
© Noortje Palmers

Studenten

Ben je eerstejaars of loop je al een tijdje rond in Antwerpen? Ontdek hoe jij je nog vlotter kan verplaatsen van de campus naar je kot naar je studentenjob naar je stamcafé. Pik onderweg een quiz of een sportieve uitdaging mee.

Bekijk activiteiten
© Frederik Beyens

Genieters

Jij wil vooral van de Antwerpen genieten en daarbij vlot van a naar b geraken. Ontdek de stad en jouw ideale mobiliteit, de activiteiten voor genieters zijn jou op het lijf geschreven.

Bekijk activiteiten
© Frederik Beyens

Actievelingen

De activiteiten voor actievelingen bieden je zowel inspiratie voor je professionele als je privé-verplaatsingen. Zin in een uitdaging of een leuke ervaring met je vrienden? Ook dat staat op het programma.

Bekijk activiteiten
Top