Fietsroutes

← Terug naar programma

Hoe begin je eraan?

De fietstochten zijn terug te vinden op de kaart hieronder. Je kan ook een geprinte versie bekomen aan de infopunten. Beide fietstochten brengen je langs een reeks interessante stops. Je vindt een overzicht van de stops in je routebeschrijving en een infobord vertelt er je ter plekke telkens meer over. Je kan je tocht beginnen aan eender welke stop, elke fietstocht is een lus.

Uit welke routes kan je kiezen?

De korte fietsroute (2 uur)

brengt je door de verschillende wijken van de stad binnen de Singel. Je bezoekt onderweg bijzondere fietsstallingen, spannende stadsontwikkelingsprojecten en je gaat het dak op met DAKKAN.


De lange fietsroute (3,5 uur)

brengt je daarbovenop langs groene oases zoals het Middelheimpark, Park Den Brandt en de Hobokense Polder.


De fietsroutes bestaan voornamelijk uit verharde wegen en ontdek je best met een stadsfiets.

© Frederik Beyens

Coronaproof editie

Ontdek Antwerpen Shift op een veilige manier. Respecteer de maatregelen en reserveer waar nodig je plekje voor activiteiten.

Meer informatie

Voor elk wat wils

Jonge gezinnen

Op zoek naar informatie over slimme vervoersmiddelen voor groot en klein? Gecombineerd met pret en actie voor het hele gezin? Zoek dan naar de activiteiten voor jonge gezinnen.

Bekijk activiteiten

Studenten

Ben je eerstejaars of loop je al een tijdje rond in Antwerpen? Ontdek hoe jij je nog vlotter kan verplaatsen van de campus naar je kot naar je studentenjob naar je stamcafé. Pik onderweg een quiz of een sportieve uitdaging mee.

Bekijk activiteiten

Genieters

Jij wil vooral van de Antwerpen genieten en daarbij vlot van a naar b geraken. Ontdek de stad en jouw ideale mobiliteit, de activiteiten voor genieters zijn jou op het lijf geschreven.

Bekijk activiteiten

Actievelingen

De activiteiten voor actievelingen bieden je zowel inspiratie voor je professionele als je privé-verplaatsingen. Zin in een uitdaging of een leuke ervaring met je vrienden? Ook dat staat op het programma.

Bekijk activiteiten
Top