Fietsroutes

© François De Heel
← Terug naar programma

Fietsen langs de toekomst: tRing!

Het tRing fietstraject paart het sportieve aan het informatieve. Wil je de laatste stand van zaken kennen over de Ringparken en de Scheldebrug? Fiets langs alle Ringplekken van De Grote Verbinding en je bent weer helemaal mee.

In elk Ringpark en in de omgeving van de toekomstige Scheldebrug vind je een Ringplek. Je kan er even halt houden, de ruimte in je opnemen en zien wat de toekomst brengt.


Er zijn 8 Ringplekken:

  • Scheldebrug
  • Ringpark Zuid
  • Ringpark Groene Vesten
  • Ringpark Het Schijn
  • Ringpark Lobroekdok
  • Ringpark Groenendaal
  • Ringpark Noordkasteel
  • Ringpark West

Bij elke Ringplek kan je een stempelkaart met stempel krijgen. Als je het hele traject fietst en de 8 stempels verzamelt, kan je een De Grote Verbinding-goodiebag ophalen aan de rode tentjes ‘De Grote Verbinding) tegenover het podium aan het MAS. Lukt het niet om hier voor 17 uur langs te komen, stuur dan een mailtje naar info@antwerpenmorgen.be en dan spreken we alsnog af om je goodiebag te bezorgen.

Het traject is 32 km lang

Samen maken we De Grote Verbinding: degroteverbinding.be

© Noortje Palmers

Voor elk wat wils

© Joris Casaer

Jonge gezinnen

Op zoek naar informatie over slimme vervoersmiddelen voor groot en klein? Gecombineerd met pret en actie voor het hele gezin? Zoek dan naar de activiteiten voor jonge gezinnen.

Bekijk activiteiten
© Noortje Palmers

Studenten

Ben je eerstejaars of loop je al een tijdje rond in Antwerpen? Ontdek hoe jij je nog vlotter kan verplaatsen van de campus naar je kot naar je studentenjob naar je stamcafé. Pik onderweg een quiz of een sportieve uitdaging mee.

Bekijk activiteiten
© Frederik Beyens

Genieters

Jij wil vooral van de Antwerpen genieten en daarbij vlot van a naar b geraken. Ontdek de stad en jouw ideale mobiliteit, de activiteiten voor genieters zijn jou op het lijf geschreven.

Bekijk activiteiten
© Frederik Beyens

Actievelingen

De activiteiten voor actievelingen bieden je zowel inspiratie voor je professionele als je privé-verplaatsingen. Zin in een uitdaging of een leuke ervaring met je vrienden? Ook dat staat op het programma.

Bekijk activiteiten
Top